Feestdagen

Op alle feestdagen zijn wij vanaf 11.00 uur geopend en kunt u bij ons terecht voor een kopje koffie met iets lekkers, een eenvoudige of uitgebreide lunch, dineren a la carte en omdat het een feestdag is hebben wij ook op deze dagen ons “Wolvenbuffet”.

Pasen

Eerste Paasdag;

Brunch

Van 11.30 uur tot 14.00 uur serveren wij weer een heerlijke brunch.Twee soorten huisgemaakte soep, vers gebakken broodjes met een uitgebreid assortiment beleg, van zoet tot hartig en van vlees tot diverse soorten gerookte vis, diverse soorten kwark, yoghurt en fruit en natuurlijk ook warme gerechten zoals spareribs, hamburgers, kipsaté, gebakken aardappelen, friet, groente, eiergerechten enz.

Prijs; € 24,95( inclusief koffie, thee, melk en jus `d orange)

kinderen tot 12 jaar € 12.50

Eerste en tweede paasdag;

Wolvenbuffet vanaf 17.00 uur

Reserveren

Koningsdag 27 april

Wolvenbuffet vanaf 17.00 uur

Reserveren

Hemelvaartsdag

Wolvenbuffet vanaf 17.00 uur

Reserveren

Moederdag

Op moederdag hebben wij een uitgebreid programma om moeders te verwennen.

Brunch

Van 11.30 uur tot 14.00 uur serveren wij weer een heerlijke brunch.Twee soorten huisgemaakte soep, vers gebakken broodjes met een uitgebreid assortiment beleg, van zoet tot hartig en van vlees tot vis, diverse soorten kwark, yoghurt en fruit en natuurlijk ook warme gerechten zoals spareribs,hamburgers, eiergerechten enz.

Prijs; € 24,95 ( inclusief koffie, thee, melk en jus `d orange)

kinderen tot 12 jaar € 12.50

Reserveren

Wolvenbuffet

Op moederdag beginnen wij om 17.00 uur met het “Wolvenbuffet” . U kunt op elk gewenst tijdstip reserveren. Standaard reserveren wij een tafel voor twee uur maar wij bieden ook arrangementen van twee en een half uur of drie uur.

Prijs; € 27.95 (twee uur all-inclusief)*

€ 30.50 (twee en een half uur all inclusive)*

€ 33.00 ( drie uur all inclusive)*

Kinderen tot 9 jaar €   12.50 (twee uur all inclusive)

Kinderen 9 tot 12 jaar € 17.50

* Inclusief tapbier, frisdrank en wijn

Reserveren

Pinksterdagen

Op beide Pinksterdag kunt u vanaf 16.30 uur reserveren voor het “Wolvenbuffet” . Prijzen en arrangementen zijn hetzelfde als die vermeld staan bij moederdag.

Natuurlijk is ons a la carte restaurant ook beide pinksterdagen open voor een lunch, kop koffie met iets lekkers, een pannenkoek of een diner.

VADERDAG

Reserveren

Op vaderdag kan vanaf 16.30 uur gereserveerd worden voor  het “Wolvenbuffet”.